Skip to main content

INSCHRIJVEN BIJ

Helincon uitzendbureau zoekt gecertificeerd en ervaren technisch personeel voor opdrachtgevers in de scheepsbouw (scheepsreparatie en scheepsnieuwbouw), staalconstructiebouw, industrie, petrochemie, offshore en kranenbouw.

Onze klanten zitten voornamelijk in de regio Rijnmond (Rotterdam, Schiedam, Europoort, Botlek, Rozenburg), Dordrecht, Gorinchem, Krimpen aan den IJssel en Zwijndrecht. Regelmatig hebben we ook vacatures in andere delen van Nederland of België.

Ben je ervaren, gemotiveerd en heb je de benodigde certificaten? Meld je aan bij Helincon of bel voor het maken van een afspraak op ons goed bereikbare kantoor in hartje Rotterdam.

Na een of meer persoonlijke gesprekken, matchen we na een positieve beoordeling jouw gegevens met banen bij (middel)grote nationale of internationale technische bedrijven.

Uiteraard met gunstige financiële voorwaarden en in een prettige werkomgeving. Indien nodig regelen we zelfs de noodzakelijke persoonlijke beschermingsmiddelen voor je.

Via dit formulier kunt u zich als werkzoekende inschrijven bij Helincon.

Na het invullen van u naam en correct emailadres ontvangt u van ons verdere informatie om u gegevens bij ons aan te leveren.