Skip to main content

Kommer Damen Bezoekt Helincon


De heer Kommer Damen, bestuursvoorzitter van Damen Shipyards, heeft op 14 juni 2012 een bezoek gebracht aan een van zijn zakenpartners Memet Terkivatan, directeur van Uitzendbureau Helincon B.V. te Rotterdam. Damen Shipyards Group is een Nederlands scheepsbouwconcern met meer dan 35 werkmaatschappijen in binnen‐ en buitenland. De samenwerking tussen de gerenommeerde Damen Groep en Helincon B.V. is inmiddels 20 jaar geleden tot stand gebracht en wordt nog altijd op een zeer prettige wijze voortgezet. Helincon B.V. heeft de afgelopen decennia voortdurend haar mensen ingezet als personeel ter ondersteuning van de projecten van onder anderen Damen Shipyards.

Het bezoek was bijzonder aangenaam, beide partijen spraken hun tevredenheid uit over de samenwerking, en kijken uit naar komende projecten waarop zij hun samenwerking kunnen voortzetten.